fbpx

Hardlopen

maandag, 01 april 2024
Nieuws
Loop jij graag hard en wil je daarmee tegelijk iets betekenen voor mensen in nood? Laat je dan sponsoren en steun een project van Kerk in Nood.
Roel-Lenssen-2

Of je nu 5 kilometer, 10 kilometer, een halve of hele marathon loopt… jij kunt verschil maken in de levens van de mensen in nood. Via de lokale Kerk wereldwijd kun je mensen helpen humanitaire hulp, pastorale zorg, traumazorg of juridische bijstand te verkrijgen die zij zo hard nodig hebben. Wat beter dan jouw hardlooptalent te gebruiken voor zoiets moois?

Via het platform geef.nl kun je gemakkelijk een profiel aanmaken en een project kiezen om voor te werven. Door de link te delen met je omgeving via whatsapp, sociale media of mail, stel je hen in staat om eenvoudig te geven via IDeal. Het geld komt dan automatisch bij het juiste project terecht. Natuurlijk helpen we je graag bij het opstellen van je profiel en door je de tekst en foto’s te geven voor promotie van je sponsoractie. Je hoeft het dus niet alleen te doen.

Dat geldt ook voor het hardlopen zelf. Op dit moment bereiden we ons voor op de Singelloop in Breda op 6 oktober 2024, waar we hardlopen om ontvoerde meisjes in Pakistan uit hun benarde situatie te helpen. Kijk maar eens op onze actiepagina.

Wil je meelopen met deze of een andere actie? Neem dan contact op met Dennis Peters via dp@kerkinnood.nl. We helpen je graag verder!