fbpx

Uw nalatenschap

Erfenissen die Kerk in Nood ontvangt komen volledig ten goede aan vervolgde en onderdrukte Christenen, of Christenen die in pastorale nood verkeren.

Bent u ook begaan met onderdrukte en vervolgde christenen en hen die in pastorale nood verkeren? Overweeg dan om Kerk in Nood te benoemen als erfgenaam.

Om uw bezittingen aan Kerk in Nood na te laten moet u een testament laten opstellen door een notaris. Een codocil is niet voldoende! Omdat Kerk in Nood bij de belastingdienst is geregistreerd als ANBI-instelling hoeft Kerk in Nood over erfenissen geen successierechten te betalen. Erfenissen die Kerk in Nood ontvangt, komen dus volledig ten goede aan vervolgde en onderdrukte Christenen of Christenen die in pastorale nood verkeren.

Wilt u graag iemand van Kerk in Nood spreken over uw testament? Laat dan via het contactformulier een bericht achter of bel naar (073) 613 08 20. Als u dat wilt maakt Peter Broeders, directeur van Kerk in Nood, graag met u een afspraak op het kantoor van Kerk in Nood in ‘s-Hertogenbosch of bij u thuis.

U kunt de informatie van deze pagina’s hieronder als pdf downloaden.

DOWNLOADS

Testament