fbpx

Wat kan ik doen

Bent u geraakt door de berichten over christenen in nood? Veel van de mensen die in pastorale nood zijn en christenen die vervolgd worden, wonen ver weg. Toch kunt ook u hen helpen. Door het verspreiden van informatie, voor hen te bidden en door projecten te ondersteunen, maken we samen verschil.

Een eerste stap naar actie is geïnformeerd worden. U kunt ons helpen anderen te informeren over de vervolgde Kerk. Zo kunt u hen wijzen op onze website of ons uitnodigen om een lezing te komen geven bij uw vereniging, parochieavond, vrijwilligersavond, catechesegroep, jongerengroep, pelgrimsgroep, studiegroepen, KVB’s, KBO’s, MOV of diaconiegroepen.

U kunt zelf voor de christenen in nood bidden en andere vragen dit ook te doen. Op onze homgepage vindt u dagelijks een gebedsintentie en in onze online kapel treft u gebeden aan van anderen en kunt u zelf een kaarsje opsteken.

Natuurlijk kunt u de projecten van Kerk in nood ondersteunen met uw financiële bijdrage.

Wij bieden u de mogelijkheid om iets te doen voor deze Christenen. Door u als vrijwilliger in te zetten voor Kerk in Nood draagt u concreet bij aan de ondersteuning van Christenen over de hele wereld. Lees meer over vrijwilliger worden bij Kerk in Nood.