fbpx

Wat kan ik doen

Bent u geraakt door de berichten over christenen in nood? Veel van de mensen die in pastorale nood zijn en christenen die vervolgd worden, wonen ver weg. Toch kunt ook u hen helpen. Door het verspreiden van informatie, voor hen te bidden en door projecten te ondersteunen, maken we samen verschil.

Een eerste stap naar actie is geïnformeerd worden. U kunt ons helpen anderen te informeren over de vervolgde Kerk. Zo kunt u hen wijzen op onze website of ons uitnodigen om een lezing te komen geven bij uw vereniging, parochieavond, vrijwilligersavond, catechesegroep, jongerengroep, pelgrimsgroep, studiegroepen, KVB’s, KBO’s, MOV of diaconiegroepen.

U kunt zelf voor de christenen in nood bidden en andere vragen dit ook te doen. Op onze homgepage vindt u dagelijks een gebedsintentie en in onze online kapel treft u gebeden aan van anderen en kunt u zelf een kaarsje opsteken.

Natuurlijk kunt u de projecten van Kerk in nood ondersteunen met uw financiële bijdrage.

Wij bieden u de mogelijkheid om iets te doen voor deze Christenen. Door u als vrijwilliger in te zetten voor Kerk in Nood draagt u concreet bij aan de ondersteuning van Christenen over de hele wereld. Lees meer over vrijwilliger worden bij Kerk in Nood.

 

Webwinkel aanbieding

DOCAT

Sociale Leer van de Kerk

9,95

Doneer

Kerk in Nood steunt wereldwijd mensen via de Kerk. Maak een online gift over en steun ons.