fbpx

Wilt u geïnformeerd en geïnspireerd worden? Kom dan naar een van de lezingen of naar andere evenementen van Kerk in Nood. Ontdek hoe de verhalen van verdrukking, vervolging en pastorale nood altijd tegenhangers kennen in verhalen van moed, bekering en hoop.

06
okt

Sponsorloop voor meisjes in Pakistan

Stel je voor dat je elke dag moet vechten voor het recht om je eigen vrije keuzes te maken. Voor veel vrouwen in Pakistan is dit de harde realiteit. Het aantal ontvoeringen, gedwongen huwelijken en gedwongen bekeringen van christelijke en hindoeïstische meisjes in Pakistan groeit. Deze bijzonder zorgwekkende realiteit vereist actie. Daarom vragen we om jouw donatie.

Met je donatie steunt Kerk in Nood ervoor dat een netwerk van 900 vrijwilligers van de katholieke kerk in het hele land hulp kan bieden in deze schrijnende situaties. Ze regelen bemiddeling en juridische bijstand om deze meisjes te helpen. Ook wijzen ze minderheden op hun rechten en helpen ze deze meisjes weerbaar te maken.

Geef deze vrouwen een stem, een kans en een toekomst vol hoop! Doneren kan via deze website. Wilt u een specifieke loper sponsoren, dan kan dat hier.