fbpx

Allerzielen: steun priesters met uw misintenties

Project
In veel delen van de wereld zijn misintenties dé enige bron van levensonderhoud voor priesters. Allerzielen is een dag bij uitstek voor misintenties. Helpt u met één of meer misintenties, opdat priesters hun pastoraat kunnen blijven uitoefenen en de sacramenten kunnen blijven bedienen? 
banner_misintenties

“Als priester moet je een groot vaderhart te hebben. Hier op onze missie in het bisdom Dundee in Zuid-Afrika wordt door de vele kinderen een groot beroep op ons gedaan. Wat een genade is het om mijn priesterschap in volheid van deze liefde en zorgzaamheid te mogen uitoefenen,” zo schrijft priester Mandla Makhanya.

Samen met mijn medepriesters en de zusters ontfermen we ons over de kinderen. We zorgen voor scholing en voedsel en geven geestelijke steun. Voor ons levensonderhoud zijn wij echter volledig afhankelijk van misintenties.”

“Zonder giften van mensen zoals u zouden wij de rekeningen niet kunnen betalen, geen benzine hebben of dagelijkse boodschappen kunnen doen. Laat staan dat we de mogelijkheid hadden om de vele voedselpakketten uit te reiken.”

Wilt u bij gelegenheid van Allerzielen priesters zoals priester Mandla helpen? Geef dan vandaag nog een misintentie, zodat priesters in staat blijven hun roeping volledig te vervullen en zich kunnen toeleggen op het verkondigen van het evangelie en het toedienen van de sacramenten. Het is de mooiste manier om solidair te zijn met de Wereldkerk.

Klik hier om uw misintentie door te geven