U houdt het geloof levend
en helpt christenen in nood!

Uw compassie geeft hoop aan christenen die wereldwijd worden vervolgd of in pastorale nood zijn. Met uw gebed en giften steunt u priesters, religieuzen en leken die hen in ruim 130 landen helpen wanneer de nood het hoogst is. U bent hun hoop!

ZO KUNT U HELPEN

Page 1Created with Sketch.

Misintenties

Met uw Misintentie geeft u door wat u op uw hart hebt en steunt u tegelijkertijd het werk van priesters over de hele wereld.

Page 1Created with Sketch.

Bidden

Als weldoener van Kerk in Nood steunt u de universele Kerk niet alleen financieel. Ook uw gebed maakt verschil.

Page 1Created with Sketch.

Geef nu!

Steun het werk van priesters, religieuzen en leken die Christus present stellen in uitdagende omstandigheden.

ACTUEEL

U bent de stem van christenen in nood. Blijf daarom op de hoogte van het nieuws dat wij uit ons netwerk van katholieke partners ontvangen.

VERDIEPING

Meer weten over christenvervolging of godsdienstvrijheid? Wilt u de verhalen horen van moedige christenen die ondanks discriminatie en geweld blijven geloven, blijven vergeven en blijven getuigen?

Foto lezing Syrië in Roermond

Agenda: laat u inspireren

Wilt u geïnformeerd en geïnspireerd worden? Kom dan naar een van onze lezingen en ontdek hoe vervolging en pastorale nood altijd tegenhangers kennen in moed, bekering en hoop.

Ontvang iedere vrijdag per e-mail het nieuws over de situatie van Christenen in nood wereldwijd en over wat u voor hen kunt doen.

Ontvang iedere twee maanden de Echo van Liefde met daarin nieuws, verhalen en achtergronden over de situatie van Christenen in nood, over het werk dat door u wordt gesteund en over de activiteiten in Nederland.

icon_mess_stipendien

Help mee als kerk

Kijk hoe u als kerk medemensen in nood kunt helpen.

Webwinkel

Met uw aankoop van artikelen uit de webwinkel ondersteunt u de projecten van Kerk in Nood.