Op kantoor in 's Hertogenbosch Het kantoor van Kerk in Nood in 's Hertogenbosch is het hart van ons werk in Nederland. Van hieruit versturen we verkoopartikelen uit de webwinkel en mailingen met informatie over de Kerk in Nood. Ook stellen we hier onze dossiers samen over landen en thema's waarvoor we aandacht vragen. Natuurlijk vereist dat het nodige administratieve werk.

Kantoormedewerker: Bent u precies en handig met computers of bent u bekwaam met het aangaan en onderhouden van telefonische contacten?... dan kunt u ons wellicht helpen met het invoeren van nieuwe donateurs, bestellingen en andere administratieve taken waarvoor de software op ons kantoor vereist is of u kunt deel uitmaken van ons telefoonteam. Als lid van het telefoonteam bel je onze relaties om ze te bedanken voor een donatie of om hen uit t enodigen voor een van de lezingen of bijeenkomsten die Kerk in Nood organiseert. U krijgt hiervoor een training. 

Frequentie: wisselend. Van onregelmatig tot een klein aantal uren per week voor het 'opschonen' van bestanden tot campagnes verspreid over meerdere dagen. We kunnen in overleg afstemmen welke dagen u komt werken.


Meld u hier aan als vrijwilliger