Hoewel Kerk in Nood opgericht is door de Nederlandse pater Weerenfried van Straaten en al sinds 1947 bestaat, zijn er nog steeds veel mensen - ook katholieken - in ons land die ons niet kennen. Het is daarom belanrijk dat we ons gezicht laten zien in kerken, verenigingen en andere groepen die ge´nteresseerd zijn of een band hebben met ons werk. U kunt ons daarbij helpen!

Ambassadeur kerk: als ambassadeur kunt u helpen ons bekend te maken in uw eigen omgeving. In het klein en in het groot. Zo bouwen we momenteel aan een netwerk van vrijwilligers die onze nieuwsbrieven en gebedskalenders achterin de kerk leggen. Door over ons werk te spreken met anderen parochianen, verenigings- of gemeenteleden kunt u voor bijvoorbeeld parochieavonden, vrijwilligersavonden, catechesegroepen, jongerengroepen, pelgrimsgroepen, studiegroepen, KVB’s, KBO’s, MOV of diaconiegroepen de animo verhogen voor een lezing of activiteit door Kerk in Nood.

Frequentie: de vaste publicaties van Kerk in Nood (Echo en gebedskalender) komen 8 keer per jaar uit. Frequentie van lezingen in uw kerk is afhankelijk van de animo.


Ambassadeur vereniging: directeur Joris van Voorst en journalist en hoofd communicatie Dennis Peters geven lezingen en voordrachten over een groot aantal onderwerpen die gerelateerd zijn aan het werk van Kerk in Nood. Van Clingendael en Radio 1 tot kleine ondernemersverenigingen en Rotaries, we komen graag waar mensen geïnteresseerd zijn in ons verhaal. Bent u medewerker bij een instelling, lid van een vereniging of heeft u eenvoudigweg een groot netwerk waarbinnen u kansen voor ons ziet? Benader ons dan!

Frequentie: ook hier is de frequentie van lezingen afhankelijk van de animo.


Meld u hier aan als vrijwilliger