Zoals gezegd, zetten we erop in om vaker ons gezicht te laten zien. Om die reden organiseren we evenementen voor onze achterban en nemen we deel aan gepaste evenementen. Bij beiden kunnen we uw hulp goed gebruiken!

Medewerker Kerk in Nood evenementen: al enige jaren organiseert Kerk in Nood de 'Avond van de Martelaren', waarin we de christenen herdenken die het voorafgaande jaar zijn gedood om hun geloof. Ook symposia zoals 'Ontmoet de Wereldkerk' zijn gelegenheden voor ons om onze achterban te ontmoeten, informatie te vertstrekken en samen te bidden. Zowel in de voorbereiding als tijdens de evenementen zelf hebben we veel ondersteuning nodig om alles in goede banen te leiden. 

Op dit moment hebben we geen vacatures voor onze evenementen.


Standhouder bij andere evenementen: ook bij trefmarkten, braderieën, vrijwilligersdagen en andere gelegenheden zoeken wij mensen die ons willen representeren. Met een boekentafel, brochures en rapporten en niet te vergeten uw glimlach kunt u het werk van Kerk in Nood een gezicht geven. Ziet u kansen voor Kerk in Nood bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op, we onderzoeken graag de mogelijkheden. 


 

Deelnemer van een sportevenement?: laat je sponsoren voor een project van Kerk in Nood. Neem voor meer informatie contact op met Marjolijne Koomen via: 073-613 08 20

 

Meld u hier aan als vrijwilliger