Bij ons op kantoor in 's-Hertogenbosch, bij u thuis of in de kerk. U kunt ons overal helpen de situatie van de Kerk in nood onder de aandacht te brengen en te verbeteren. Graag laten we u per locatie de vacatures voor vrijwilligerswerk zien en de tijd die ze van u vragen.


Op kantoor in 's Hertogenbosch

Het kantoor van Kerk in Nood in 's Hertogenbosch is het hart van ons werk in Nederland. Van hieruit versturen we informatie over de Kerk in Nood en verkoopartikelen uit de webwinkel. Bent u computervaardig, weet u van aan- en inpakken of hebt u (professionele) klusvervaring? En woont u in de buurt van 's-Hertogenbosch? Kijk dan of een van deze functies bij u past en meld u aan.


In kerk, vereniging of ander groepsverband

Hoewel Kerk in Nood opgericht is door de Nederlandse pater Weerenfried van Straaten en al sinds 1947 bestaat, zijn er nog steeds veel mensen - ook katholieken - in ons land die ons niet kennen. Het is daarom belanrijk dat we ons gezicht laten zien in kerken, verenigingen en andere groepen die geïnteresseerd zijn of een band hebben met ons werk. U kunt ons daarbij helpen! Kijk hier op welke wijze u ambassadeur kunt zijn.


 

Bij evenementen

Om informatie te verspreiden, op te roepen tot actie en om samen te komen voor gebed, organiseren we als Kerk in Nood regelmatig evenementen. Daarnaast zijn we regelmatig aanwezig bij evenementen die door derden worden georganiseerd - van katholieke of christelijke festivals tot braderiën, kerst- en trefmarkten. Bij al deze evenementen kunnen we uw hulp goed gebruiken! Kijk hier hoe precies.


Thuis

Ook thuis kunt u iets voor de Kerk in nood betekenen. Als vertaler of als redacteur draagt u inhoudelijk bij aan de informatievoorziening over christenvervolging en pastorale zorg door de universele Kerk. En dat van achter uw eigen computer. Bent u creatief? Goed in talen? Of komt u uit een land waar vervolging van christenen een probleem vormt? Neem dan contact met ons op voor bijdragen die bij u passen.

 


Enthousiast om vrijwilliger te worden of heeft u ideeën voor een (sportieve)actie voor Kerk in Nood die u graag zou willen uitvoeren? Meldt uw interesse via het invulformulier hieronder.