Een dag vol inspirerende getuigenissen van religieuzen en leken die zich overal ter wereld inzetten voor hun naasten. Met een Heilige Mis, crèche, wereldhapjes en speciale programma’s voor kinderen en tieners. Kortom: een dag voor het hele gezin.

Kom en ontmoet inspirerende sprekers van over de hele wereld:

Aartsbisschop Thomas Luke Msusa uit Malawi.

Zijn vader was imam, zijn moeder werd op haar sterfbed gedoopt. Pater Thomas Luke Msusa uit Malawi groeide op in een Islamitische omgeving, maar wilde al snel het voorbeeld volgen van de parochiepriester die zich over hem ontfermde. Hij werd gedoopt, priester en bisschop gewijd en is nu aartsbisschop van Blantyre in het zuiden van het land.

Zuster Petra van de zusters van liefdadigheid

(zusters van moeder Teresa) vertelt over haar roeping en werk in Nederland.

Pater Fadi Ziadeh uit Syrië

is een Kapucijner pater uit het zuiden van Syrië die meemaakte hoe zijn kerk werd vernietig bij gevechten tussen de regering en rebellen. Hij zal spreken over zijn ervaringen en enkele hoopvolle ontwikkelingen in in Syrië.

Gevangenisaalmoezenier Ryan van Eijk

over vrijheid, spijt en bidden.

Kapelaan Herman Schaepman

over de roeping van een hotelmanager tot het priesterschap

 

Op 10 november 2018 van 9.30 tot 17.30 uur

in conferentiecentrum Gooiland en de Vituskerk in Hilversum. De deelnamekosten voor volwassenen bedragen € 15,00 en voor jongeren vanaf 15 jaar € 7,00. Kinderen en tieners tot en met 14 jaar hebben gratis toegang. Door onderstaand formulier in te vullen machtigt u Kerk in Nood tot éénmalige incasso van het deelnamebedrag. 

< Terug naar de Agenda