Een dag vol inspirerende getuigenissen van religieuzen en leken die zich overal ter wereld inzetten voor hun naasten. Met een Heilige Mis, crèche, optreden van de KisiKids, wereldhapjes en speciale programma’s voor kinderen en tieners. Kortom: een dag voor het hele gezin.

Kom en ontmoet inspirerende sprekers van over de hele wereld:

  • Aartsbisschop Thomas Luke Msusa uit Malawi. Hij vluchtte als kind van huis om katholiek te worden en is nu aartsbisschop van Blantyre in Malawi.
  • Zuster Petra van de zusters van liefdadigheid (zusters van moeder Teresa) vertelt over haar roeping en werk in Nederland.
  • Pater Ziad Hilal uit Syrië werkte nauw samen met de in 2014 vermoorde Nederlandse pater Frans van der Lugt. Hij zal spreken over zijn ervaringen en enkele hoopvolle ontwikkelingen in in zijn geboorteland. 
  • Gevangenisaalmoezenier Ryan van Eijk over vrijheid, spijt en bidden.
  • Kapelaan Herman Schaepman over de roeping van een hotelmanager tot het priesterschap.

Op 10 november 2018 van 9.30 tot 17.30 uur in conferentiecentrum Gooiland en de Vituskerk in Hilversum. De deelnamekosten voor volwassenen bedragen € 15,00 en voor jongeren vanaf 15 jaar € 7,00. Kinderen en tieners tot en met 14 jaar hebben gratis toegang.

< Terug naar de Agenda