Kom op zaterdag 25 november 2017 naar 'Ontmoet de Wereldkerk' in conferentiecentrum Gooiland in Hilversum. Voor deze tweede editie van de dag vol inspirerende ontmoetingen met buitenlandse religieuzen, Nederlandse missionarissen en migrantenkerken in Nederland verwachten we nu al enkele bijzondere sprekers:


- De Nigeriaanse Rebecca werd door Boko Haram ontvoerd en kreeg van haar gijzelnemer een kind. Ze vertelt hoe ze ontsnapte en zich, met baby, herenigde met haar man.

- Bisschop Borys Gudziak, geboren in de VS, en nu Oekraïens Katholiek-Griekse bisschop van Parijs, vertelt over de wereldkerk en in het bijzonder Oekraïne.

- Schrijver Tim Guénard, mishandeld als kind, vertelt hoe hij dankzij de liefde van God en bijzondere mensen in de Kerk gevoelens van haat en wraak kon laten gaan.

Voor kinderen en tieners zijn er speciale programma's. Deelname voor kinderen en tieners is gratis. Jongeren t/m 21 jaar betalen € 7,00 en volwassenen € 15,00. U kunt zich via het formulier hieronder aanmelden.

 

* De sprekers zijn onder voorbehoud. Meer details volgen...

< Terug naar de Agenda