Jij bent de hoop voor de Christenen in Syrië! Loop mee met de City-Pier-City-loop!

Terwijl de Syrische crisis het zevende jaar ingaat, blijft de nood in omvang, ernst en complexiteit overweldigend. Veel Syriërs worden nog dagelijks getroffen door ongeëvenaard lijden, vernietiging en veronachtzaming van het menselijk leven.

Kerk in Nood ondersteunt momenteel 134(!) projecten in Syrië. Deze zijn o.a. gericht op huisvesting, onderwijs, voedselvoorziening, medische zorg, wederopbouw van kerken en ter ondersteuning van religieuzen.

Een minimumbedrag is er niet, we vragen alleen of je in je eigen netwerk sponsors wilt zoeken. Om je een idee te geven; bij de editie van 2017 en 2018 hebben de lopers gemiddeld 1.000 euro per persoon opgehaald voor Syrië en Irak.

Dit jaar kun je je opgeven voor twee afstanden; de 10KM loop of de Halve Marathon.

We hebben een ‘toolkit’ met tips om je te helpen bij de werving van sponsors. Daarnaast voorzien we je uiteraard van actuele informatie over onze projecten in Syrië zodat je goed op de hoogte bent waarvoor je loopt. Uiteindelijk is jouw enthousiasme bepalend!

Hoe?
Schrijf je in als deelnemer van Team Kerk in Nood middels onderstaand aanmeldformulier. 

Wat krijg je van ons?

  • Een Kerk in Nood hardloop t-shirt met opdruk (op de rug)
  • Uitnodiging voor een groepstraining in januari. Deze training wordt verzorgt door een professioneel hardloop instructeur
  • Uitnodiging voor een gezamenlijke maaltijd na afloop van de 10KM en na de halve marathon
  • Hulp bij je sponsoractie

Wat heb je zelf nodig:

  • Een gezonde basisconditie
  • Hardloopschoenen en sportkleding
  • Tijd om te trainen
  • Tijd, wil en enthousiasme om sponsors te zoeken

Nog niet helemaal in vorm?
We gaan er vanuit dat je in goede gezondheid verkeerd en een redelijke basisconditie hebt. Gemiddeld kun je daarmee in 4 maanden voldoende getraind zijn voor een halve marathon. Deelname is op eigen risico.

Ontmoet je teammaatjes online op Facebook
Indien je lid van Facebook bent kun je deelnemen aan een besloten community (groep). Hier ontmoet je je teammaatjes. Het is een perfect platform om ervaringen uit te wisselen en elkaar te motiveren!

SCHRIJF JE HIERONDER IN! 
(na inschrijving ontvang je een bevestiging en overige details)

  • Binnen welke tijd denk je te finishen (i.v.m. startvak)?

< Terug naar de Agenda