Cover links

Avond van de Martelaren online

De Avond van de Martelaren terugkijken?

Cover rechts
Op vrijdag 26 maart was de eerste online editie van de Avond van de Martelaren. Schrijf u in en ontvang de link om de gebedsviering via deze site terug te kijken op Vimeo. Bid, sta stil bij de 14 staties van de Kruisweg en luister naar de overwegingen, getuigenissen en muziek. Meld u aan en ontvang het digitale gebedsboekje en het wachtwoord. Op vrijdag 26 maart meegebeden? Dan heeft u het wachtwoord per e-mail ontvangen een half uur na afloop van de Avond van de Martelaren.

Ja, ik bid mee voor de geloofsgetuigen van vandaag

en ontvang graag de e-mail met gebedsboek en toegang tot onderstaande video.Geloofsgetuigen van vandaag

Fotos martelaren
Ook in 2020 moesten mensen hun geloof in Christus met de dood bekopen. Deze getuigen van het geloof (martyre) en van de liefde tot in de dood mogen ons inspireren in ons geloof. Tijdens de Avond van de Martelaren horen we dit jaar de getuigenissen van drie mensen. De Venezolaanse priester José Manuel de Jesús werd vermoord toen hij iemand aansprak die een parochiaan bedreigde. Seminarist Nnadi Michael uit Nigeria werd samen met 3 andere seminaristen uit het seminarie van Kaduna ontvoerd. Hij werd vermoord omdat hij bleef getuigen van Christus. En in Pakistan werd Sonia Bibi (24) vermoord omdat ze weigerde te trouwen en zich tot de Islam te bekeren. Op de Avond van de Martelaren bidden we voor hen, voor hun nabestaanden en voor hun vervolgers, maar ook voor al die andere mensen die om hun geloof zijn vervolgd. Om troost, kracht, bekering en genade. Bid mee!

"Bid voor vervolgde Christenen"

De Avond van de Martelaren is een initiatief van Kerk in Nood, een pauselijke stichting die jaarlijks projecten steunt in ruim 140 landen wereldwijd. Met de gebedsviering wil de katholieke hulporganisatie - in antwoord op de roep van paus Franciscus - vragen om aandacht, actie en vooral om gebed voor de mensen die wereldwijd slachtoffer zijn van vervolging.

DEEL #AVONDVANDEMARTELAREN OP SOCIAL MEDIA

Help mee en breng de Avond van de Martelaren onder de aandacht in uw omgeving.

Doneer

Help de priesters en seminaristen van het Goede Herderseminarie in Kaduna, Nigeria, om de droom van de vermoorde Michael Nnadi voort te zetten dat de Goede Boodschap in zijn omgeving verkondigd wordt.
Michael-Nnadi-seminarian-killed-by-Boko-Haram

Ja, ik help het Goede Herderseminarie in Kaduna en maak daarvoor het volgende bedrag over: