Uw Kerstwens in een boom in Bethlehem?

Christenen in Bethlehem zijn voor hun inkomen veelal afhankelijk van bedevaartgangers. De verkoop van olijfhouten artikelen en kerstkaarten in Nederland is een extra steuntje in de rug. Doe mee en steek hen met een kerstkaart een hart onder de riem!

Kerstwens banner trans

Kies of schrijf uw eigen Kerstwens

Mijn wens voor deze Kerstmis is...biglietto augurale natalizio

Uw Kerstwens wordt in Bethlehem gedrukt, gezegend bij de geboorteplaats van Jezus en opgehangen in een kerstboom, vlakbij de Geboortekerk. Wij laten u weten wanneer uw gezegende kaart in een kerstboom in Bethlehem hangt.

Wat uw Kerstwens doet...

Veel Palestijnse Christenen in Bethlehem zitten vanwege de coronapandemie zonder werk. Om deze Christenen in de geboorteplaats van Jezus zelf te helpen, willen we hen graag een hart onder de riem steken en financieel steunen. Samen met de lokale familie Tabash, die voor ons al jaren de inkoop van olijfhouten artikelen verzorgt, hebben we een plan opgevat om deze gezinnen te steunen: wat beter dan hen Kerstkaarten te laten printen om op te hangen naast de geboorteplaats van Jezus zelf! 

ACN-20141030-15483 Victor Tabash

Over de situatie van Palestijnse Christenen

Bekijk hieronder de documentaire Aan de andere kant van de muur over het leven en de dilemma's van Palestijnse Christenen in Bethlehem, onder meer met Victor Tabash.

DEEL #KERSTINBETHLEHEM OP SOCIAL MEDIA

Help mee en breng #kerstinbethlehem onder de aandacht in uw omgeving.