Voltooien van het kerkgebouw in Gondia

Project
De parochiekerk van Gondia, in het aartsbisdom Nagpur in Centraal-India, is 73 jaar oud, volledig uitgeleefd en niet langer bruikbaar. Aartsbisschop Abraham Viruthakulangara heeft daarom besloten om het kerkgebouw te vervangen. Er zijn echter niet genoegDe parochiekerk van Gondia, in het aartsbisdom Nagpur in Centraal-India, is 73 jaar oud, volledig uitgeleefd en niet langer bruikbaar. Aartsbisschop Abraham Viruthakulangara heeft daarom besloten om het kerkgebouw te vervangen. Er zijn echter niet genoeg financiën om dit project rond te krijgen.

Nieuwe parochiekerk
De parochie bestaat tegenwoordig uit ongeveer 100 katholieke families van wie de meeste in grote armoede leven. Er is al begonnen met de bouw van de nieuwe kerk, maar er is geen geld meer om het kerkgebouw te voltooien. Parochiepriester Sebastian D’Costa Fernandes vraagt, met steun van zijn aartsbisschop, aan Kerk in Nood om ondersteuning bij het afbouwen van de kerk.

Kerk in Nood heeft pastoor D’Costa Fernandes € 7.500,- toegezegd. Wij rekenen op donateurs zoals u om dit project te realiseren. Helpt u mee?