Voertuig voor seminarie Onze Lieve Vrouwe Haïti

Project
Haïti is het armste land op het westelijke halfrond. Het wekt daarom geen verbazing dat zelfs het grootste seminarie van het land, het Grand Seminaire Notre-Dame in de hoofdstad Port-au-Prince, het al geruime tijd zonder voertuig moet stellen voor de dage

Project op Haïti

Haïti is het armste land op het westelijke halfrond. Het wekt daarom geen verbazing dat zelfs het grootste seminarie van het land, het Grand Seminaire Notre-Dame in de hoofdstad Port-au-Prince, het al geruime tijd zonder voertuig moet stellen voor de dagelijkse gang van zaken.

Geleend
De 111 seminaristen, 8 professoren en andere stafleden hebben dringend behoefte aan een voertuig, terwijl de rector van het seminarie, pastoor Guy Boucicaut, voorlopig gebruik maakt van een geleend voertuig.

Lastig probleem
Pastoor Guy, die pas als rector is begonnen in september 2006, wendt zich daarom voor hulp tot Kerk in Nood, want zoals hij schrijft heeft hij te maken met een "dringend en lastig probleem". Hij schrijft: "Het is spijtig dat een opleiding zoals deze geen voertuig heeft voor de dagelijkse zaken van het seminarie".

Kerk in Nood heeft rector Guy € 16.000,- beloofd voor de aanschaf van een voertuig voor het seminarie. Helpt u mee?