Reparaties aan het parochiehuis in Grindeni

Project
De katholieke parochie van de oosterse rite in Grindeni, in het noordoosten van Roemenië, is weer actief sinds 1995. Zij hebben zelfs hun oude kerkgebouw opnieuw in bezit genomen, een historisch monument bovenop een heuvel aan de rand van de stad.De katholieke parochie van de oosterse rite in Grindeni, in het noordoosten van Roemenië, is weer actief sinds 1995. Zij hebben zelfs hun oude kerkgebouw opnieuw in bezit genomen, een historisch monument bovenop een heuvel aan de rand van de stad.

Parochiehuis
Zeven jaar geleden heeft de parochie een huis gekocht om als parochiehuis te gebruiken. Er werden wat tijdelijke reparaties in uitgevoerd, maar dat was niet genoeg om er permanent in priester in te kunnen laten wonen.

Priester en gezin
Ondertussen heeft de parochie weer een priester die er werkzaam is. Als gevolg daarvan, moet het huis verder gerepareerd worden zodat de priester en zijn gezin daar kunnen wonen. Deze parochiepriester, Father Aurel Dan, richt zich daarom voor hulp tot Kerk in Nood, met de steun van aartsbisschop Lucian Muresan van Alba Julia en Fagaras.

Kerk in Nood heeft € 5.000,- aan hulp toegezegd. Helpt u mee om de reparaties te kunnen uitvoeren?