Paasfolder 2011

dinsdag, 14 juli 2015
Nieuws
Tegenwoordig weten velen niet meer weten wat er met Pasen gevierd wordt. Met de uitgave van deze eigentijdse folder geven we u de gelegenheid om anderen kennis te laten maken met de betekenis van Pasen en...

Tegenwoordig weten velen niet meer weten wat er met Pasen gevierd wordt. Met de uitgave van deze eigentijdse folder geven we u de gelegenheid om anderen kennis te laten maken met de betekenis van Pasen en waarom dit feest zo wezenlijk is voor ons christelijke geloof. Tevens kunt u hiermee laten zien wat de belangrijke christelijke geloofspunten zijn.

In deze folder worden de verschillende vieringen van Palmpasen, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Pasen kort uitgelegd. Ook wordt duidelijk beschreven wat Hemelvaart en Pinksteren zijn. Naast deze heldere uitleg worden mensen uitgenodigd om na te denken over wat Pasen voor hun eigen leven kan betekenen.

Door de eigentijdse en laagdrempelige opzet is deze folder zeer geschikt om breed verspreid te worden. U kunt de folder aan vrienden en bekenden geven. Parochies kunnen de folder uitdelen bij de vieringen van de Goede Week (o.a. Palmzondag), Pasen en de Communie- en Vormselvoorbereidingen. De folder is ook geschikt om leerlingen op middelbare scholen te informeren over de Christelijke betekenis van Pasen.

De totale oplage van 96.000 stuks is verstuurd naar verschillende parochies in Nederland die ze weer onder belangstellenden zal verspreiden. Op dit moment is er alleen nog maar een digitale versie van de folder beschikbaar. Klik hier voor de voorkant, hier voor de voor- en achterkant en hier voor de binnenkant van de folder over Pasen.