Onze kerstwens voor u en kinderen in Syrië

Project
4-Overlevingspakket

Deze Kerst willen we kinderen in Syrië een hart onder de riem steken…en helpen. Daarom hebben we de grootste Kerstkaart van krijt óóit gemaakt op de Markt in Den Bosch. Tientallen voorbijgangers hielpen spontaan mee toen ze hoorden over het doel van deze actie. Dankzij hun hartverwarmende hulp is onze kerstwens klaar.

Nu de hulp nog! Zorgt u dat we kinderen in Syrië inentingen, voedsel en onderdak kunnen geven… en hen een écht zalig Kerstmis kunnen wensen? Kerk in Nood steunt de lokale Kerk, priesters, religieuze en leken die in moeilijke tijden bij de mensen blijven. Zij vragen dringend om medicijnen en financiële steun om eenvoudigweg te kunnen overleven.

Voor € 10 geven de zusters van de Goede Herder in Libanon een Syrisch kind een inenting tegen kinderziekten. Voor € 55 kan het Syrische bisdom Latakia een pakket uitdelen met levensmiddelen, zeep, tandpasta en shampoo. Voor € 100 helpt u een gezin dat de stookkosten niet meer kan betalen de winter door. Zij hebben uw steun nodig! Helpt u mee?