Nieuwe keuken voor catechetisch centrum

Project
Het catechetisch centrum van de H. Paulus ligt in het noordwesten van Benin, in het bisdom Natitingou. Er worden cursussen gegeven voor priesters, zusters, gehuwden, volwassenen en jongeren. De oude keuken van het centrum is echter niet meer geschikt om i

Project in Benin

Het catechetisch centrum van de H. Paulus ligt in het noordwesten van Benin, in het bisdom Natitingou. Er worden cursussen gegeven voor priesters, zusters, gehuwden, volwassenen en jongeren. De oude keuken van het centrum is echter niet meer geschikt om in te koken.

Cursisten
Oorspronkelijk werd het 40-jaar oude gebouw alleen voor de in-service training van kleine groepen catecheten gebruikt. Nu is het centrum uitgebreid en biedt ruimte aan groepen variërend van 20 tot 1200 personen. De cursisten komen uit alle parochies in het bisdom en zelfs van daarbuiten, waaronder uit het buurland Burkina Faso.

Keuken
De keuken van het centrum is echter niet met de tijd meegegaan. Het verkeert in een dusdanig slechte staat, dat het bijna niet meer gebruikt kan worden. Daarom vraagt bisschop Pascal N’Koue hulp aan Kerk in Nood.

Kerk in Nood heeft € 12.500,- beloofd om een nieuwe keuken te kunnen bouwen. Helpt u mee?