fbpx

Nieuwe EP Lars Gerfen gratis op Avond van de Martelaren

dinsdag, 14 juli 2015
Nieuws
De Leadzanger van The Fruits, Lars Gerfen, komt met een solo-EP. De titel van de schijf is ë‰én en er staan vier gloednieuwe Nederlandstalige songs op. Leuk om te weten is dat alle deelnemers aan de Avond van de...
voorkant_small_video

De Leadzanger van The Fruits, Lars Gerfen, komt met een solo-EP. De titel van de schijf is ë‰én en er staan vier gloednieuwe Nederlandstalige songs op. Leuk om te weten is dat alle deelnemers aan de Avond van de Martelaren gratis een EP mee naar huis krijgen. De titel ë‰én verwijst naar de wereldkerk en dat we samen met alle Christenen over de wereld één lichaam en één Kerk vormen. Dat is nu juist wat Lars zelf ook ervaart op de Avond van de Martelaren. Hij zegt hierover: "De getuigenissen van de martelaren over heel de wereld zijn zo indrukwekkend en opbouwend dat ik je echt wil aanmoedigen om daar naar toe te gaan."

Bekijk hier het filmpje waarin Lars het heeft over de Avond van de Martelaren en je kunt ook de eerste song van de EP beluisteren! De EP is te bestellen via www.larsgerfen.nl.

Meer in dit dossier