Multifunctioneel centrum voor St. Michel de l’Attalaye

Project
Haïti is een arm land. Veel gebouwen in het binnenland worden voor meerdere doeleinden gebruikt. Zo ook de kapel van de parochie van St. Michel de l'Attalaye in Bois-Pin. De kapel dient tevens als schoolgebouwtje, maar in de bouwvallige constructie staan

Project in Haiti

Haiti is een arm land. Veel gebouwen in het binnenland worden voor meerdere doeleinden gebruikt. Zo ook de kapel van de parochie van St. Michel de l’Attalaye in Bois-Pin. De kapel dient tevens als schoolgebouwtje, maar in de bouwvallige constructie staan de kinderen vaak bloot aan wind en regen.

Multifunctioneel
Om de kinderen van de parochie meer beschutting te bieden, willen de parochianen graag een multifunctioneel parochiecentrum bouwen. Daar is niet alleen plaats voor de schoolklas, maar ook voor andere bijeenkomsten, theatervoorstellingen en de zondagse eucharistieviering.

Vooruit helpen
Omdat de mensen erg arm zijn, kunnen zij alleen bijdragen in arbeid en menskracht. Dat doen zij graag om hun parochie vooruit te helpen. Parochiepriester Abbé Jeannite Jeannot vraagt Kerk in Nood om financiële hulp, en dat doet hij met volledige steun van zijn bisschop Yves-Marie Péan van Les Gonaives.

Kerk in Nood heeft de parochie op Haiti € 15.000,- toegezegd. Helpt u mee om dit bedrag bij elkaar te krijgen?