Kerk in Nood wenst de nieuwe hulpbisschoppen van ‘s-Hertogenbosch proficiat

dinsdag, 14 juli 2015
Nieuws
Kerk in Nood wenst haar bestuurslid pastoor Rob Mutsaerts alsmede zijn nieuwe collega professor Jan Liesen van harte proficiat met hun benoeming tot hulpbisschop van 's-Hertogenbosch. Vandaag is bekend gemaakt dat Paus Benedictus XVI de beide priesters...
vaticaanvlag

Kerk in Nood wenst haar bestuurslid pastoor Rob Mutsaerts alsmede zijn nieuwe collega professor Jan Liesen van harte proficiat met hun benoeming tot hulpbisschop van ‘s-Hertogenbosch.

Vandaag is bekend gemaakt dat Paus Benedictus XVI de beide priesters benoemd heeft tot hulpbisschoppen voor het bisdom van ‘s-Hertogenbosch. Pastoor Rob Mutsaerts is naast zijn activiteiten voor bisdom en parochie sinds 1993 bestuurslid van Kerk in Nood. Professor Jan Liesen is docent op de seminaries Rolduc, Tiltenberg en het Bossche Sint-Janscentrum.

De beide nieuwe hulpbisschoppen zullen deo volente zaterdag 18 september in de Sint-Janskathedraal tot bisschop gewijd worden. Wij vertouwen Rob Mutsaerts en Jan Liesen toe aan de voorspraak van de Heilige Bonaventura en bidden God voor een vruchtbare uitoefening van hun nieuwe taak.

Voor meer informatie zie rkdocumenten.nl