Kerk in Nood geeft noodhulp aan Sumatra

dinsdag, 14 juli 2015
Nieuws
Het internationale bestuur van Kerk in Nood heeft zojuist bevestigd 20.000 dollar als eerste noodhulp voor Sumatra te gaan besteden.
sumatra-aardbeving

Het internationale bestuur van Kerk in Nood heeft zojuist bevestigd 20.000 dollar als eerste noodhulp voor Sumatra te gaan besteden.

Het Indonesische eiland werd de afgelopen dagen zwaar getroffen door een opeenvolging van zware aardbevingen met hevige naschokken. Duizenden mensen zitten nog vast onder het puin van ingestorte huizen. Het dodental loopt al in de honderden.

Om de eerste noden van de getroffen bevolking te helpen lenigen heeft Kerk in Nood een bedrag van 20.000 dollar toegewezen voor noodhulp aan Sumatra. In nauwe samenwerking met een bevriende religieuze zuster die al vele jaren op Sumatra werkzaam is wordt het geld besteed. Het gaat met name om (tijdelijk) onderdak en de eerste levensbehoeften voor de dakloos geworden bevolking.

Wilt u meehelpen de nood van de zwaar getroffen Sumatrese bevolking te lenigen? Dit kunt u doen door uw bijdrage over te maken op rekeningnummer 22 71 75 484 t.n.v. Stichting Kerk in Nood te ‘s-Hertogenbosch, o.v.v. van Noodhulp Sumatra.

Direct doneren via onze website kan ook, klik dan hier. Vermeld in dit geval als opmerking Noodhulp Sumatra.

Bron: Kerk in Nood