Kapel voor Gemeenschap in Brazilië

Project
De Gemeenschap van de Heilige Geest (Comunidade Sagrada Familia) is een subparochie. Lange tijd heeft de gemeenschap gebruik moeten maken van een piepklein, multifunctioneel gemeenschapshuis voor haar vele pastorale en sociale activiteiten. Nu wordt er ee

De Gemeenschap van de Heilige Geest (Comunidade Sagrada Familia) is een subparochie. Lange tijd heeft de gemeenschap gebruik moeten maken van een piepklein, multifunctioneel gemeenschapshuis voor haar vele pastorale en sociale activiteiten. Nu wordt er een kapel gebouwd, maar deze is nog niet klaar.

Start bouw
In mei 2005 is begonnen met de bouw van een kapel voor de subparochie. De mensen waren bereid om mee te helpen en al snel stonden de muren overeind. Maar de kapel moet worden afgebouwd, want er ontbreken nog ramen, deuren en een klokkentoren.

Trouwplannen
De secretaris van de gemeenschap, Dona Cecilia, en haar verloofde hopen dat de kapel klaar kan zijn voordat zij gaan trouwen. Zij zouden hun huwelijk graag in de kapel willen vieren. Maar om deze droom mogelijk te maken, heeft de gemeenschap financiële hulp nodig om het gebouw op tijd klaar te krijgen.

Kerk in Nood heeft € 33.000,- beloofd om de kapel af te bouwen. Helpt u mee?