Hartelijk welkom bij het bezoek van een Sudanese bisschop

dinsdag, 14 juli 2015
Nieuws
Mgr. Daniël Adwok Kur uit Sudan bezoekt NederlandOp uitnodiging van Kerk in Nood brengt mgr. Daniël Adwok Kur, hulpbisschop van Khartoem een bezoek aan Nederland. Bezorg hem een warm welkom en kom in groten getale naar één van de bijeenkomsten die Kerk in
sudan9

Mgr. Daniël Adwok Kur uit Sudan bezoekt Nederland

Op uitnodiging van Kerk in Nood brengt mgr. Daniël Adwok Kur, hulpbisschop van Khartoem een bezoek aan Nederland. Bezorg hem een warm welkom en kom in groten getale naar één van de bijeenkomsten die Kerk in Nood op drie plaatsen in het land organiseert.

Mgr. Daniël Adwok Kur is de drijvende kracht achter het scholenprogramma ‘Save the Saveable’. Binnen de Sudanese bisschppenconferentie is hij hoofd van de comissie voor Vrede en Gerechtigheid. Vanuit de functie volgt hij kritisch en uitgesproken de nationale regering, die volgens hem nog steeds een islamiseringspolitiek voert en die te weinig doet voor de terugkeer van de vluchtelingen naar het Christelijke zuiden.

U heeft de volgende mogelijkheden om mgr. Daniël Adwok Kur te ontmoeten.

9 januari 2010 (10.30-16.00 uur):
Hilversum, St. Vitus Parochie en Theater Gooiland

12 januari 2010 (19.00-22.00 uur):
Den Haag, Parochie Jacobus de Meerdere en theater Diligentia.

13 januari 2010 (19.00-22.00 uur):
Zwolle, De Nieuwe Buitensociëteit

Op het programma staan een H. Mis, een film over Sudan en een lezing door mgr. Daniël Adwok Kur. Op zaterdag 9 januari staat er ook een lunch op het programma.

U kunt zich online aanmelden door hier te klikken. Als bijdrage in de kosten brengen wij € 7,50 in rekening. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met alle informatie over de exacte tijden en locaties. Tijdens de bijeenkomsten zal er gecollecteerd worden voor de projecten van Kerk in Nood in Sudan.