Geweld tegen kopten onbestraft

dinsdag, 14 juli 2015
Nieuws
EEN groep moslims heeft op 29 mei de woning van EEN Egyptische koptische familie aangevallen to Aanleiding van EEN klein geschil.
apntkatho_egypt_sectaria_14wfk

EEN groep moslims heeft op 29 mei de woning van EEN Egyptische koptische familie aangevallen to Aanleiding van EEN klein geschil.

Nabil Swawky stond voldaan EEN Andere dopen in de Rij BIJ EEN bureau in Het Dorp Kom El-Mahras (provincie El-mahras) DAT voedselbonnen uitdeelde Aan gezinnen voldaan EEN Laag Inkomen. Onder EEN Het twistgesprek Wachtendonk onstond Twee moslims bijeen in de Rij, MAAR daar kwam Snel EEN Einde Aan en De Twee partijen keerden vreedzaam Naar Huis.

Khalal Fathy Shehata, advocaat en Neef van Shawky, vertelde later International Christian Concern TEGEN (ICC) DAT later in de middag EEN woedende bende moslims Het Huis van Shawky omsingelde. Shawky en zijn familieleden ernstig gewond BIJ Werden de overval. Zo Liep de 50-jarige Malaka EEN Gebroken neus op en was Haar Gezicht vol blauwe plekken. Nabil Shawky had veertig hechtingen nadat Nodig Ze Drie Keer in Haar kleed en Maag gestoken was. Farah Swahky Werd in Heer NIER gestoken en Nagah Swahky Liep steekwonden op in Haar hendel.

Ooggetuigen meldden DAT Het Meer Dan EEN uur duurde voordat Politie arriveerde. Drie minderjarigen gearresteerd omdat Werden Ze zouden deelgenomen Hebben Aan Het Geweld. OOK EEN 60-jarige christen sterft de autoriteiten ingelicht had over Het incident Werd gearresteerd omdat HIJ TEGEN de bende Zou opgetreden zijn.

De koptische mensenrechtenactivist Wagib Yacoub stelde: "De Politie weet de namen van de aanvallers en toch wat voor doen Ze Hebben Gedaan OM duivin te arresteren. Zoals Altijd pakte de Politie EEN dopen op. This Keer EEN 60-jarige man sterft LEED Aan suikerziekte en zwakke nieren. Na zijn arrestatie Liet de Algemeen advocaat Van het district zoom Vrij. De stellen vraag is Nickname Bijnaam Password zij van de 150 Mensen sterven Aan Het Geweld deelnamen Slecht Drie minderjarigen ingerekend Hebben. En waar was de Politie Toën de bende voldaan en stokken deur Het Dorp op Weg Gingen OM de Christenen in het Huis aan te Hun Vallen en duivin Messen Messen voldaan probeerden te doden? "

De regionale directeur van het ICC, Adian Clay, reageerde deur te Stellen: "Hoewel aanvallen op Christenen in Egypte EEN tragische routine is, Kijken waarnemers ER rossen Weer op schoffel van Religieuze Vrijheid Weinig Egyptische Christenen Hebben en schoffel Weinig Hun Recht wordt Gedaan. ALS bijna Altijd zullen de daders van DIT Geweld Hun Straf ontlopen en zullen wetteloosheid en vooroordeel Het Winnen. "(PAC)