Gematigde moslim willen radicalen weg hebben uit Indonesië

dinsdag, 14 juli 2015
Nieuws
EEN gematigde moslimorganisatie in Indonesië EIST DAT Het Radicale Islamitische verdedigers Front ( FPI ) wordt ontmanteld .

EEN gematigde moslimorganisatie in Indonesië EIST DAT Het Radicale Islamitische verdedigers Front ( FPI ) wordt ontmanteld .

De FPI STAAT OM Bekend Haar Geweld TEGEN Religieuze Minderheden , in Het Bijzonder Christenen , en Haar Wens de sharia in te Voeren in Indonesië . De protesten in de moslimwereld namen toe in juni Toën zeer populair FPI Activisten Drie LEDEN van de Indonesische Democratische Partij van Strijd verwijderden EEN evenement op Het gebied van Volksgezondheid in Banyuwangi (Oost – Java).

Volgens Yanahar Ilyas Van de gematigde Muhammadiyahis is de FPI EEN legale Organisatie en zAL ALS zodanig in overeenstemming ontmoette de natte moeten handelen . " Massavergaderingen zijn prima, MAAR Het Geweld Moet stoppen . " Moet Ilyas Volgens de FPI ontmanteld Worden deur Collectieve Juridische Actie. Muhammadiyahis Werk op Het gebied van ondewijs en sociale aangelegenheden en STAAT VOOR EEN Vrije persoonlijke interpretatie van de Koran.

EEN van de leiders in de Nadhutal van Ulama , De Grootste soennitische organization in Het land, straat " to TEGEN EEN rechtszaak de FPI . Masdar Farid Mas " Udi ment namelijk DAT Het is zinloos de FPI te ontmantelen . De LEDEN zouden zouden Zich volgens zoom onmiddellijk daarna Weer aaneensluiten OM EEN Andere club te Vormen voldaan dezelfde doeleinden .

Bron: AsiaNews