Familieseminar in de regio Maghreb

Project
De Focolarebeweging is al 40 jaar aanwezig in de regio Maghreb in Algerije. Daar organiseert de beweging activiteiten voor christelijke families. Deze activiteiten zijn erop gericht om het geloof te verdiepen en om een dialoog op te zetten met de omringen

Project in Algerije

De Focolarebeweging is al 40 jaar aanwezig in de regio Maghreb in Algerije. Daar organiseert de beweging activiteiten voor christelijke families. Deze activiteiten zijn erop gericht om het geloof te verdiepen en om een dialoog op te zetten met de omringende culturen en godsdiensten. Focolare vraagt hulp voor een seminar in 2007.


Geest van broederschap
Op het programma van 2007 staat de medewerking aan een islamitisch-christelijk symposium. Het doel van dit familieseminar is om juist die christelijke waarden te promoten die mensen ertoe kunnen leiden om een algemene geest van broederschap te ontdekken in de Ene God die Liefde, Vader en Schepper is van alles. Helaas brengen de deelnamebijdragen aan dit seminar niet genoeg op om de totale organisatiekosten te dekken.

De twee organisatoren van het familieseminar, Maria Teresa Sala en Giorgio Antoniazzi, vragen hulp aan Kerk in Nood. Wij hebben € 5.000,- beloofd voor dit project. Wilt u meehelpen dit bedrag bij elkaar te krijgen?