Een dak voor de kerk van Sint Patrick in Chisenga

Project
De kerk van Sint Patrick ligt in Chisenga, een afgelegen missiepost in het bisdom Mzuzu. De missiepost heeft 1260 gelovigen en groeit snel. De mensen zijn daarom begonnen met de bouw van een grote kerk. De bouw is zover dat er een dak op het gebouw geplaaDe kerk van Sint Patrick ligt in Chisenga, een afgelegen missiepost in het bisdom Mzuzu. De missiepost heeft 1260 gelovigen en groeit snel. De mensen zijn daarom begonnen met de bouw van een grote kerk. De bouw is zover dat er een dak op het gebouw geplaatst kan worden. De bouwmaterialen liggen klaar, maar er is professionele hulp nodig om het werk af te krijgen.

Parochieschets
De Sint Michaelsparochie waarin de kerk van Sint Patrick ligt, is in 1949 opgezet door de Witte Paters. Sinds 1991 heeft de parochie – die een van de grootste uit het bisdom is – een eigen diocesane priester, John Benjamin Moyo.

Kerk afbouwen
Om de bouw van de kerk in Chisenga af te krijgen, vraagt de parochiepriester samen met zijn bisschop, mgr. Zuza, om financiële ondersteuning. Met deze hulp kunnen zij professionele krachten inhuren om het dak op de kerk te plaatsen.

Kerk in Nood heeft de parochie € 700,- beloofd om het dak op de kerk te plaatsen. Helpt u mee?