Een auto voor een priester (Israël)

Project
Pastoor Elie Namour heeft zijn handen vol. De 210 gezinnen van de Melkitisch-katholieke parochie "Maria Boodschap", leven in verschillende wijken van Jeruzalem. Daarnaast moet hij ook nog de gelovigen in de verschillende steden van de Autonome Palestijnse
ACN-20150203israel19478


Pastoor Elie Namour heeft zijn handen vol. De 210 gezinnen van de Melkitisch-katholieke parochie "Maria Boodschap", leven in verschillende wijken van Jeruzalem. Daarnaast moet hij ook nog de gelovigen in de verschillende steden van de Autonome Palestijnse Gebieden bezoeken. De afstanden zijn enorm groot en deze tochten nemen heel vele tijd in beslag.
In een gebied waaruit steeds meer christenen vertrekken, is het echter van belang, dat de priesters zich intensief om de gelovigen bekommeren.

Nieuwe auto
Pastoor Elie Namour heeft Kerk in Nood om hulp gevraagd, omdat zijn oude auto steeds meer tijd in de garage doorbracht. De reparaties verslonden niet alleen onnoemlijk veel geld, maar de pastoor verloor ook kostbare tijd die hij dringend nodig had voor de zielzorg.
Met 16.000 euro hebben onze weldoeners hem aan een nieuwe auto geholpen. De priester en de gelovigen van zijn parochie zeggen "Dank u wel!"

Projectcode: 321-01-29

Dit project is een voorbeeld van ons werk. Uw gift zal aan dit of een soortgelijk project ten goede komen en het pastorale werk van KIN mogelijk maken.
Foto: Kerk in Nood/