Aankoop van een huis voor Cubaanse zusters

Project
De 'Dienaressen van het Hart van Maria' (Siervas del Corazón de Maria) werken hard aan het succes van het pastorale werk in hun parochie Florida in Cuba. De parochie heeft al twee bisschoppen voortgebracht. De missionaire geest van deze zusters is een van
20130606_008

De ‘Dienaressen van het Hart van Maria’ (Siervas del Corazón de Maria) werken hard aan het succes van het pastorale werk in hun parochie Florida in Cuba. De parochie heeft al twee bisschoppen voortgebracht. De missionaire geest van deze zusters is een van redenen waarom het aantal katholieke gelovigen groeit. Dat geldt niet alleen voor de parochie van Florida maar ook voor de buurparochie Céspeds, waar de zusters ook actief zijn het pastorale werk.

De zusters zouden graag de eerste verdieping van het huis dat zij bewonen willen kopen opdat zij daar kunnen wonen en opdat de benedenverdieping aan de parochianen overgedragen kan worden. De parochianen kunnen dan een actievere rol spelen in het kerkelijke leven aldaar.

Aarstsbisschop Juan Carcia Rodriguez van Camgüey heeft Kerk in Nood om hulp gevraagd.

Kerk in Nood heeft € 6.500,- toegezegd voor de aankoop van het huis voor de zusters. Helpt u mee?

Dit project is een voorbeeld van ons werk. Uw gift zal aan dit of een soortgelijk project ten goede komen en het pastorale werk van Kerk in Nood mogelijk maken.
Foto: Kerk in Nood/