Aankoop van een auto voor missiepost

Project
In de provincie Morona Santiago, in het zuidoosten van het Ecuador, ligt het apostolisch vicariaat Mendez. Daar, in Sevilla, is sinds 1943 een Salesiaanse missiepost, die onder meer ontwikkelingsprojecten voor de lokale bevolking uitvoeren.
20080929_ecuador

Project in Ecuador

In de provincie Morona Santiago, in het zuidoosten van het Ecuador, ligt het apostolisch vicariaat Mendez. Daar, in Sevilla, is sinds 1943 een Salesiaanse missiepost, die onder meer ontwikkelingsprojecten voor de lokale bevolking uitvoeren. De missiepost omvat een landbouwkundig project, met een voorbeeld boerderij. Voor het het vervoer van de mensen uit de omliggende dorpen, waaronder veel leden van het inheemse Shuar volk, alsook om voedsel voor de dieren te vervoeren is een voertuig nodig.

Pater Virgilio Barbessi, de directeur van de missiepost heeft om ondersteuning gevraagd voor de aanschaf van een dergelijk voertuig. Dit project is vooral belangrijk om de Shuar in de gelegenheid te stellen hun kennis en kunde in te zetten om hun eigen levensomstandigheden te verbeteren. Monseigneur Pedro Gabrielli Zen SDB, bisschop van Mendez, ondersteunt dit initiatief van harte.

De projectcode is 217-08-20

Dit project is een voorbeeld van ons werk. Uw gift zal aan dit of een soortgelijk project ten goede komen en het pastorale werk van Kerk in Nood mogelijk maken.
Foto: Kerk in Nood/